Questions?? Feel free to contact us now. 24/7
+ 31 6 333 000 70
on whats app
+ 31 6 333 000 70
  • Nederlands
  • trays en dienbladen

    willem jager - 28 / Jul / 2024

    trays en dienbladen

    Eén van onze sterkste producten is de tray. Onze houten Dutch Mood trays met een uniek finishing worden wereldwijd verkocht. Lees in deze blog alles over deze dienbladen.

    Sommige mensen kennen ons alleen van deze ^ dienbladen (marianne) en dat kan ik me voorstellen. Ze zijn mooi, stevig en vooral alles wat je er inzet komt mooier terug. 

    We hebben inmidddels heel veel trays. In allerlei soorten en maten, zoals dat heet, maar wij hebben letterlijk alle soorten en maten. Hieronder wil ik even een globaal overzicht geven van alles.  Dit om een beetje wegwijs te worden, want er zijn over de 125 modellen. Wil je ze allemaal zien:    alle trays en dienbladen.

    Anders hier een overzichtje:

                     
    zie alle tray annelies zie alle tray jessica tray otte 
    1 kleur / 2 modellen 1 kleur / 7 modellen 2 kleuren / 4 modellen

     

     

                      
    tray voor accubakjes zie alle tray annette zie alle tray marianne
    2 kleuren / 4 modellen 4 kleuren / 4 modellen 4 kleuren / 6 modellen

     

                     
    zie alle tray empress zie alle tray pan holder tray dana   ( nog niet zichtbaar )
    2 kleur / 3 modellen 1 kleur / 4 modellen 1 kleur / 3 modellen

     

    Hoewel er verschillende finishings zijn, blijft onze old dutch toch de beste. Het doet denken aan oud steigerhout, maar dat is meer de associatie van enkele jaren geleden. We hebben de looks in de jaren iets aangepast en nu past het meer bij de boho stijl of bohemian style. Een relaxte beige chic. Deze stijl gaat eigenlijk door alle trends heen. Ook gaat het bijna naadloos over in de ibiza stijl. 

    Voor meer uitleg over onze stijlen, kijk nog even in de andere blog:
    kleuren en finishings

    Omdat wij alles zelf produceren, zijn we meer product gericht, dan doelgroep gericht. En dat komt vooral tot uiting bij de trays. Onze producten dienen goed als basis voor de meest uiteenlopende branches. Ik sta er soms van versteld wat mensen er mee doen. Maar dat is ook het leuke aan onze producten. Soms vraag ik door uit nieuwsgierigheid en zo kom dan tot nieuwe producten.

    Zo ook voor onze nieuwe dana tray. Deze komt voort uit de chocolaterie wereld. Voor de choco is er vraag naar een tray die een beetje ruig en goed van kleur is én vooral niet te groot. Anders moet er te veel chocola op ;-).  Deze tray is op moment van schrijven is productie.  

    Marianne tray:

         

                

      ^   publicatie volkskrant


    Deze tray, ook afgebeeld op de grote foto boven, is bij ons populair en we hebben hem in veel varianten. De tray doet het goed, omdat ie voor vele doeleinden te gebruiken is, oerdegelijk met dikke spijkers is ie hufter-proof en bovenal de kleur, finishing. De matte, ruige uitstraling maakt alles, wat er in komt, mooi.